Αθλητικά

Κλήρωση των 8 για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-19

diethni-athlitika-u-19

6-19 Ιουλίου 2015 σε Κατερίνη, Βέροια και Λάρισα

Η πρεμιέρα  Ελλάδα – Ουκρανία στο γήπεδο της Βέροιας στις 6 Ιουλίου, στις 19:00

Ο Δήμος Βέροιας και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σας ενημερώνει ότι πραγματοποιήθηκε στην Κατερίνη η κλήρωση των οκτώ ομάδων για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-19, το οποίο θα διεξαχθεί στην χώρα μας το διάστημα 6-19 Ιουλίου και συγκεκριμένα σε Κατερίνη, Βέροια και Λάρισα.

Η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει στον πρώτο όμιλο την Ουκρανία, την Αυστρία και την Γαλλία, ενώ στο δεύτερο γκρουπ αναμετρώνται η Γερμανία, η Ισπανία, η Ολλανδία και η Ρωσία.

Η πρεμιέρα του τουρνουά περιλαμβάνει το ματς ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ουκρανία στο γήπεδο της Βέροιας στις 6/7 στις 19:00. ενώ την ίδια μέρα θα γίνει και η αναμέτρηση της Αυστρίας με την Γαλλία στο ΔΑΚ Κατερίνης με ώρα έναρξης στις 21:00.

diethni-athlitika-u-192Χαιρετισμό, απηύθυνε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, ενώ το παρών έδωσαν πολλοί επίσημη προσκεκλημένοι από τον χώρο του ποδοσφαίρου αλλά και από την τοπική αυτοδιοίκηση καθώς και οι διεθνείς άσοι του ποδοσφαίρου Γιώργος Καραγκούνης και Κυριάκος Παπαδόπουλος. Το παρών έδωσαν στην εκδήλωση πέραν των άλλων ο κος Κορωνάς Θεόφιλος Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Ν.Π. ΚΑΠΑ και η κα Όλγα Ιγνατίου από το Γραφείο Επικοινωνίας του Δήμου Βέροιας.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας