Αλεξάνδρεια

Δράση των Λυκοπούλων Αλεξάνδρειας στις Αλυκές του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού

alex-nea-drasi-ton-likopoulon-pidnas-kolindrou

Στις 30 – 31 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η διήμερη δράση των Λυκοπούλων Αλεξάνδρειας στις Αλυκές του Δήμου Πύδνας  –  Κολινδρού. Τα Λυκόπουλα δώσαμε ένα βροντερό παρόν, μαζί με τους Γερόλυκους (ενήλικα στελέχη –βοηθούς) και τους γονείς και  περάσαμε μια αξέχαστη δράση μέσα στη φύση … θάλασσα και παραλία έκαναν τη διαφορά. Το πρόγραμμά μας, που δομήθηκε πάνω στη σύμμετρη ενασχόληση με τους Πέντε Τομείς Ενδιαφερόντων, έστειλε το μήνυμα στα θαρραλέα Λυκόπουλα που συμμετείχαμε και που δουλέψαμε σκληρά, ψάξαμε, παίξαμε με αγάπη, ομαδικότητα και σεβασμό στο περιβάλλον.

Στο τέλος τα καταφέραμε γιατί το «Λυκόπουλο είναι υπάκουο, φροντίζει για τους άλλους , όπως και για τον εαυτό του και κάνει κάθε μέρα μια καλή πράξη».

Στο τέλος της δράσης ήρθαν και οι γονείς που συμμετείχαν στο ψήσιμο και γευματίσαμε όλοι μαζί (Προσκοπικά).

alex-nea-drasi-ton-likopoulon-pidnas-kolindrou2Ανανεώσαμε το ραντεβού μας για τη θερινή κατασκήνωσή μας στην Καστανιά Ημαθίας (στο Προσκοπικό κέντρο των 4 εποχών) που θα πραγματοποιηθεί από 13 έως 19 Ιουλίου, όπου θα ζήσουμε μοναδικές εμπειρίες μέσα στη φύση. Σας περιμένουμε.

Θερμές ευχαριστίες στο Δήμο Πύδνας  – Κολινδρού που μας φιλοξένησαν καθώς και στους γονείς που συμμετείχαν στο μπάρμπεκιου.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας