Περίεργα

Κι εμείς αγαπήσαμε τ’ αεροπλάνα…

Paraxena-ki-emeis-agapisame-t-aeroplana

Αλλά δεν κάναμε κι έτσι!!!

Όχι δεν είναι μοντάζ. Είναι η φωτογραφική αποτύπωση του πάθους να ζήσεις όσο γίνεται πιο αξιόπιστα μια εικονική πραγματικότητα και πιο συγκερκιμένα την εξομοίωση πτήσης.

Θεμιτό ασφαλώς,  και το flight simulation δεν είναι παιχνίδι αλλά θεωρητικό κομμάτι σπουδών εκπαίδευσης, κατ’ αναλογία με το πραγματικό cokpit και τους πραγματικούς όρους μιας οποιασδήποτε πτήσης μ’ ένα οποιοδήποτε αεροσκάφος, πόσο μάλλον όταν αυτό είναι μαχητικό.

Εδώ όμως, όπως βλέπουμε στη φωτο του internet, ο Κορεάτης μάλλον (αν κρίνουμε από το χάρτη που κοσμεί τον τοίχο του) επίδοξος πιλότος – αιθεροβάμων σίγουρα  – είναι κάτι περισσότερο από μάχιμος, αφού δεν διαθέτει απλώς τον απαραίτητο εξοπλισμό σε αξεσουάρ εξομοίωσης πτήσης του υπολογιστή του αλλά και την πραγματική στολή… μάχης!

Δύο τινά πιθανολογούμε:
Ή, σύμφωνα με τον χαρακτηρισμό του αναγνώστη της Faretra.info που έστειλε τη φωτο, είναι όντως… “καμμένος” (όχι Πάνος – δεν τον είδαμε ακόμα ντυμένο έτσι τον Υπουργό μας) ή έχει στο σπίτι του σοβαρά επεισόδια γκρίνιας και βίας από τη γυναίκα του, όταν κάθεται στον υπολογιστή για μια… αθώα πτησούλα!

Το κράνος προστατεύει από κάθε είδους κάκωση άλλωστε, είτε πέφτει βόμβα, είτε… πλάστης!!!

 

banner-article

Ροη ειδήσεων