Αθλητικά

Έναρξη λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αλεξανδρείας

topikos-athlitismos-dimotiko-kolimvitiriou-alexandreias

Στις 8 Ιουνίου 2015

Στις 8 Ιουνίου ημέρα Δευτέρα ανοίγει τις «πύλες» του το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξάνδρειας προς όλους, δημότες ή μη, κολυμβητές ή εκκολαπτόμενους κολυμβητές που – πρέπει να-  γνωρίζουν, τα οφέλη της κολύμβησης  από την εκγύμναση του σώματος ή την θεραπεία των μυοσκελετικών κακώσεων ή απλώς την τόνωση και ευεξία του οργανισμού.

Μέσα στα προγράμματα που  θα υλοποιηθούν  είναι και αυτό που αφορά τα άτομα με ειδικές ανάγκες,  με χρόνια ή προσωρινή πάθηση,  για τα οποία από φέτος θα διαθέτει η Κ.Ε.Δ.Α. ειδικό μετακινούμενο μηχάνημα για τη μεταφορά και τοποθέτηση τους από και προς την πισίνα. Επίσης για τους εφήβους της Γ Λυκείου που για την εισαγωγή τους στα ΤΕΦΑΑ θα δώσουν το μάθημα της κολύμβησης,  η κολυμβητική δεξαμενή θα παρέχεται δωρεάν στις ώρες του κοινού.

Τα λεωφορεία που θα μεταφέρουν τα παιδιά από τις Δημοτικές Ενότητες Πλατέος, Αντιγονιδών, Μελίκης (ένα λεωφορείο για κάθε ενότητα) θα ξεκινήσουν τις μεταφορές στις 22/6 με καταληκτική ημερομηνία στις 21/8.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει από 2/6 στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου γι΄αυτή την εβδομάδα από 8.00π.μ έως 3.00μ.μ και από τις 8/6 :  8.00π.μ έως 10.00μ.μ.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 23330 25390-53451  

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας