Βέροια

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία της ΕΛΒ

Veria-nea-epityxia-aimodosias-elv2

Για 7η συνεχή χρονιά, με αφορμή την ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε για 7η συνεχή χρονιά η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, στις 19 Μαΐου 2015 ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Από το 2007 με πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου της Λέσχης, η οποία κατατέθηκε στην Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδας για να προωθηθεί από εκεί σε Πανελλαδικό αλλά και σε Παγκόσμιο επίπεδο σε όλα τα Ποντιακά Σωματεία, καθιερώθηκε η ημέρα της 19ης Μαΐου ως ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας, με το σύνθημα «ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ».

Το Δ.Σ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βέροιας, την Δ/ντρια – Συντονίστρια της Αιμοδοσίας κ. Ευαγγελία Μαγουλά, το νοσηλευτικό προσωπικό και κυρίως όλους τους εθελοντές αιμοδότες που προσήλθαν στο κάλεσμά μας και προσέφεραν αίμα αλλά και όσους, αν και προσήλθαν, λόγοι υγείας δεν επέτρεψαν τη συμμετοχή τους.

Veria-nea-epityxia-aimodosias-elvΕυχαριστούμε θερμά τους κ.κ. Ασβεστά Β., Τογκουσίδου Ε., Παπαδόπουλο Κ., Ιωάννου Σ., Μαραντίδου Ι., Πατσίκα Μ., Χατζηγιάννη Ι., Μωυσίδου Α., Τσαμήτρο Μ., Δελκορίδη Δ., Τζωρτζίνη Ε., Μελικιώτη Κ., Σπανίδου Α, Πετρίδου Ζ., Στολτίδη Η.

Υπενθυμίζουμε ότι όσοι επιθυμούν να δώσουν αίμα, μπορούν να απευθύνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου στη Μονάδα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου και να δηλώνουν πως πρόκειται για την Τράπεζα Αίματος της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας.

Υπεύθυνος Αιμοδοσίας Τσανασίδης Μιχάλης 6972136532

Υπεύθυνη από το Δ.Σ. Έφορος Εκδηλώσεων Χατζίδη Αικατερίνη 6974174331

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος – Σαρημιχαηλίδης Παύλος
Ο Γ. Γραμματέας – Τουμπουλίδης Νικόλαος

banner-article

Ροη ειδήσεων