Αθλητικά

Απόψε: Βέροια – Ολυμπιακός στις 19.30

2015 02 01 Athlitika Veria Olympiakos 1feb

Απόλυτη ισορροπία στη Βέροια

Παράδοση απόλυτα ισορροπημένη επικρατεί ανάμεσα σε Βέροια και Ολυμπιακό όποτε οι δυό τους συναντώνται στην Ημαθία (19:30, Novasports 1).

Σε 15 παιχνίδια στο γήπεδο της «βασίλισσας» του Βορρά, τα αποτελέσματα είναι απολύτως μοιρασμένα, τουτέστιν 5 νίκες για τη Βέροια, 5 για τον Ολυμπιακό και 5 ισοπαλίες!

Η καλή χρονιά της Βέροιας συνεχίζεται και έτσι η ομάδα του Γκρανέρο μετρά 30 βαθμούς και είναι μέσα στο παιχνίδι της πεντάδας. Οι Ημαθιώτες προέρχονται ωστόσο από «βαριά» ήττα στην Κέρκυρα (4-0) και θέλουν κόντρα στον Ολυμπιακό να βγάλουν αντίδραση. Το δημοτικό στάδιο Βέροιας, έχει εξελιχθεί φέτος σε άντρο της «βασίλισσας» αφού σε δέκα παιχνίδια μετρά 7-2-1.

Περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν στον Ολυμπιακό που με 48 βαθμούς θέλει να συνεχίσει να έχει το πάνω χέρι απέναντι στον ΠΑΟΚ. Το ρεκόρ των ερυθρολεύκων έχει φτάσει τις 7 συνεχόμενες νίκες και κανείς στον Πειραιά δεν θέλει να σκέφτεται κάτι διαφορετικό από το τρίποντο στη Βέροια. Μάλιστα, η ομάδα του Περέιρα, έχει την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή εκτός έδρας μέχρι τώρα, αφού σε 10 ματς μακριά από το Φάληρο, μετρά 7-2-1.

Πηγή: http://www.novasports.gr

banner-article

Ροη ειδήσεων