Αθλητικά

Ο Κώστας Τσαρτσαρής στο Δήμαρχο Βέροιας

2014-12-11-Athlitika-tsartsaris-borgiazidis

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Βέροιας  Βοργιαζίδη Κώστα και τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας,

Υγείας & Εθελοντισμού και Πρόεδρο του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας κο Θεόφιλο Κορωνά, είχε το πρωί της Τετάρτης ο Βεροιώτης διεθνής μπασκετμπολίστας Κώστας Τσαρτσαρής.

Ο Κώστας Τσαρτσαρής, συνοδευόμενος από τον συνεργάτη – προπονητή του Φιλίππου Χρήστο Μπλατσιώτη, εξέφρασε την επιθυμία του να διοργανώσει ένα καμπ καλαθοσφαίρισης στην πόλη της Βέροιας και ειδικά στο γήπεδο «Αρης Γεωργιάδης» όπου έκανε τα πρώτα του βήματα στο μπάσκετ.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού στην συζήτηση που έγινε τόνισε ότι το καμπ θα αποτελέσει μια διέξοδο χαράς και άθλησης μέσα στο καλοκαίρι για τα παιδιά της Βέροιας αλλά και της γύρω περιοχής αξιοποιώντας έτσι δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους, την εκγύμναση του σώματος τους και θα δώσει την ευκαιρία να καλλιεργήσουν την προσωπικότητά τους μέσα από τη γνωριμία με το δημοφιλή άθλημα.

Τόσο ο Δήμαρχος Βέροιας όσο και ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ αντέδρασαν θετικά στην πρόταση αυτή και διαβεβαίωσαν τον μεγάλο Έλληνα αθλητή ότι ο Δήμος Βέροιας θα είναι συνδιοργανωτής και αρωγός της προσπάθειας αυτής.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας