Αθλητικά

“Πήγασος”: Η κολύμβηση στην Ημαθία έχει όνομα

2014-11-07-Athlitika-Pigasos

Θέλετε τα παιδιά σας να μάθουν να κολυμπούν σωστά και με ασφάλεια

και να περνούν δημιουργικά την ώρα τους;

Να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση και να αυξήσουν την άμυνα του οργανισμού τους;
Τώρα μπορούν!

Στην ολυμπιακών διαστάσεων πισίνα του Δημοτικού κολυμβητηρίου Νάουσας, μέσα σ’ ένα κατάφυτο περιβάλλον, ένας καθαρός και φιλόξενος χώρος, με άριστες συνθήκες υγιεινής και ιδανική θερμοκρασία νερού όλο το χρόνο, περιμένει εσάς και τα παιδιά σας να αθληθείτε, να παίξετε και να αναζωογονηθείτε!

Οι προπονητές του συλλόγου ΠΗΓΑΣΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ, Στέλιος Αμπατζίδης (Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα κολύμβησης) και Θανάσης Φιλιμέγκας (κάτοχος διπλώματος ναυαγοσωστικής) έχουν την εμπειρία και πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό τους. Με υπομονή, επιμονή και πολύ αγάπη, καθοδηγούν τους μικρούς αθλητές να πετύχουν τους στόχους τους.

Η συμμετοχή του Συλλόγου σε αγώνες δίνει την δυνατότητα στα παιδιά για κοινωνικοποίηση αυξάνοντας παράλληλα την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή τους.

Παράλληλα λειτουργούν τμήματα ενηλίκων ελεύθερα ή υπό τις οδηγίες των προπονητών, Personal training, προγράμματα αποκατάστασης από τραυματισμούς, Εξειδικευμένες ασκήσεις για μυϊκή ενδυνάμωση, προετοιμασία υποψηφίων για ΤΕΦΑΑ και Στρατιωτικές σχολές και ενηλίκων για απόκτηση διπλώματος ναυαγοσωστικής.

Ενημερωθείτε για τα προγράμματα στο τηλέφωνο: 6976 929 259 (08:00-14:00 & 17:00-20:00) και στο emai: info@pegasus-imathia.gr.
Λεωφορείο μας, αναλαμβάνει τη μεταφορά αθλητών και συνοδών από την Βέροια.

banner-article

Ροη ειδήσεων