Σχόλια

Αναμένεται “βροχή” υποσχέσεων… καιρός για κουκούλες!

2014-10-24-sxolio-koukoulopoulos

Έκτακτο δελτίο παροχών από “ΚΑΠάτσους”

 Ήρθε η κακοκαιρία που φέρνει από χθες πολλές βροχές, ομπρέλες, κουκούλες αλλά και …Κουκουλόπουλο!

Καιρός για υποσχέσεις δηλαδή, ασχέτως αν είναι θολό το τοπίο λόγω οικονομικής «καταχνιάς», αφού απόψε το βράδυ, η νέα κοινή αγροτική πολιτική 2015 – 2020 (Κ.Α.Π.)” θα είναι το θέμα που θα παρουσιάσει στους Ημαθιώτες αναξιοπαθούντες της αγροτιάς, ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Πάρις Κουκουλόπουλος.

Όσοι ενδιαφέρονται να τον ακούσουν, μπορούν να παραβρεθούν στην αίθουσα του πρ. Δημαρχείου Απ. Παύλου, στις 19.30, στο Μακροχώρι. Προφανώς ο Αν. Υπουργός θα αναλύσει «καυτά» ζητήματα, όπως η κατανομή ενισχύσεων σε αγρότες και κτηνοτρόφους.

Να υπενθυμίσουμε ότι παρόμοια εκδήλωση, με το χαρακτήρα ημερίδας, διοργανώνει το επόμενο Σάββατο στη Βέροια η Ένωση Νέων Αγροτών με τους Κτηνοτρόφους.
Σύμφωνα δε με έγκυρες πληροφορίες μας, οι Αγροτικοί Σύλλογοι θέλησαν μάλλον να προλάβουν την απορρόφηση κραδασμών που αναμένεται να δημιουργήσει η ημερίδα που προαναφέρθηκε, καθώς επίκειται να «αστράψει και να βροντήξει» από την αγανάκτηση, ειδικότερα των κτηνοτρόφων, από την παρούσα αγροτική πολιτική που περιόρισε κατά κόρον τις παραγωγικές τους δυνατότητες με την συρρίκνωση των παλιών ενισχύσεων.

Όπως και να’ χει, όπου ακούς βροχή… τα «κεράσια» φόρα και μικρή… «κουκούλα»!!!
Κι αν κακοπέσουν τα κεράσια μας στις αγορές φέτος… «Ζ…ΓΚΑΤΑΨΥΞΗ», που λεν και στην Κοζάνη!

 

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας