Παιδεία

Επιμόρφωση θεολόγων εκπαιδευτικών στις νέες τεχνολογίες

2014-10-01-paidia-epimorfosi-theologon

Έγινε χθες 29 Σεπτεμβρίου 2014 η τελετή λήξης και δόθηκαν στους επιμορφωμένους θεολόγους τα πιστοποιητικά του προγράμματος Επιμόρφωσης με τίτλο: «Επιμόρφωση θεολόγων εκπαιδευτικών στις νέες τεχνολογίες» (αντίστοιχο του β΄ επιπέδου επιμόρφωσης εκπαιδευτικών) που διενεργήθηκε στο πλαίσιο της Δομής Δια Βίου Μάθησης του Α.Π.Θ. από 1 Οκτωβρίου 2013 έως 30 Απριλίου 2014 διάρκειας 250 ωρών.

Τα πιστοποιητικά έδωσαν ο Πρόεδρος του Τμήματος Θεολογίας, καθηγητής Χρυσόστομος Σταμούλης και τα μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής Χαρίτωνας Πολάτογλου, Καθηγητής Τμήματος Φυσικής και Βασιλική Μητροπούλου, Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Θεολογίας και Επιστημονική Υπεύθυνη του Προγράμματος, καθώς και ο επίκουρος καθηγητής του Τμήματος Θεολογίας Νικόλαος Μαγγιώρος,

Στο πρόγραμμα δίδαξαν μέλη ΔΕΠ του Τμήματος Θεολογίας και του Τμήματος Πληροφορικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Τμήματος Πληροφορικών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιά και Θεολόγοι (από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση), κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος με γνώσεις και πολυετή πείρα στην οργάνωση επιμορφωτικών σεμιναρίων στις Νέες Τεχνολογίες.

Σκοπός του επιμορφωτικού προγράμματος ήταν αφενός η αναβάθμιση της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης από τους θεολόγους εκπαιδευτικούς και αφετέρου η ενίσχυση της αποτελεσματικότητας του έργου τους, στο πλαίσιο της προσωπικής και επαγγελματικής τους ανάπτυξης μέσω της δια βίου εκπαίδευσης. Οι θεολόγοι που επιμορφώθηκαν στο πρόγραμμα αυτό σε δεύτερη φάση θα λειτουργήσουν ως επιμορφωτές των υπολοίπων θεολόγων στα επόμενα προγράμματα.

Οι θεολόγοι που επιμορφώθηκαν στο πρόγραμμα αυτό είναι:

Συργιάννη Μαρία, Σχολική Σύμβουλος

Αλμπανάκη Ξανθή

Γεωργιάδου Μαρία

Ζαλακώστας Νικόλαος

Ζαμπελάκης Αναστάσιος

Μαλτή Ευδοκία-Ευθαλία

Παπαδόπουλος Αθανάσιος

Παπαδοπούλου Γεωργία

Σακατζιάδης Κωνσταντίνος

Σιμούδης Δημήτριος

Τιρικανίδου Άννα, Διευθύντρια

Πηγή: http://blogs.auth.gr

banner-article

Ροη ειδήσεων