Σχόλια

“Σώσιμο” με το στανιό!

2014-09-12-sxolia-sosimo-me-to-zori-teykros

Τελικά οι κυβερνητικοί βουλευτές με οριακή πλειοψηφία ψήφισαν και την τροπολογία για τον ΕΝΦΙΑ, αφού η κυβέρνηση έβαλε στην “ομάδα”, τους πιο δυνατούς και αποφασιστικούς “παίχτες”!

Δεν σταματούν πουθενά. Παρόλο που έχουν τη γενική κατακραυγή του κόσμου, παρόλο που η πλειοψηφία τους στη βουλή είναι τεχνητή, παρόλο που μερικοί απ’ αυτούς τους βουλευτές είπαν… “όχι”. Μάλιστα δε κάποια βουλευτής τους έβαλε και τα κλάματα όχι γιατί διαφωνεί αλλά γιατί γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν πρόκειται να επανεκλεγεί και επειδή θα μείνει… άνεργη, όπως η ίδια δήλωσε!

Όμως, ας θυμίσουμε σ’ όλους αυτούς τους κυβερνητικούς βουλευτές, που είναι υποψήφιοι… άνεργοι, ότι δεν είναι μόνο ο ΕΝΦΙΑ επιλήψιμος αλλά και τα μνημόνια, που όλοι τους ψήφισαν, και οι λοιποί νόμοι τους που οδηγούν την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων στην εξαθλίωση, που παραδίνουν την πατρίδα χειροπόδαρα δεμένη σε μια χούφτα ανθρώπους!
Και βέβαια, ας καταλάβουν πλέον οι εν λόγω… “σωτήρες” του έθνους ότι δεν μπορούν να μας κοροϊδεύουν άλλο.

Μας μειώνουν μισθούς και συντάξεις ή μας οδηγούν στη ανεργία, ενώ ταυτόχρονα αυξάνουν υπέρμετρα τη φορολογία. Μας οδηγούν στην ανέχεια, την πείνα και το κρύο.

Μας επιβάλουν το χαράτσι – ΕΝΦΙΑ, ενώ γνωρίζουν ότι αφενός είναι άδικο κι έξω από κάθε λογική, κι αφετέρου δεν μπορούμε να το πληρώσουμε. Το κάνουν, για να μας αρπάξουν σπίτια και περιουσίες.

Μας στερούν ακόμη και τα αυτονόητα της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης οδηγώντας μας σε εποχές που οι θεραπείες γίνονταν με… μαντζούνια!
Αυτοί που βρίσκονται στην εξουσία, ελέω εκλογικού νόμου και όχι εκλογικού αποτελέσματος! Και είναι βέβαια τοις πάσι γνωστό πώς αυτό το αποτέλεσμα αποσπάστηκε!

Και όλα τα παραπάνω, προκειμένου να μας… “σώσουν”!

Αν πάλι κύριοι βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας έχετε αντίρρηση και υποστηρίζετε ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι και ότι ο κόσμος χαίρεται και χαμογελά με όσα εξ’ αιτίας σας τραβά, κάντε μια βόλτα στους δρόμους της πόλης, στα μαγαζιά, στις λαϊκές, στα νοσοκομεία -χωρίς φρουρά- να το διαπιστώστε ιδίοις όμασι! Και τότε να δούμε πόσο ακόμα θα επιμένετε να μας σώζετε με το στανιό!

 

banner-article

Ροη ειδήσεων