Εκκλησια

Η κίνηση του Μητροπολίτη κ. Παντελεήμονα

2014-06-14-ekklisia-kinisi-mitr-sept

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση της Μητρόπολης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων,

το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Σάββα Κυριωτίσσης στην Βέροια.

Την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Νεομαρτύρων Ιωάννου και Αθανασίου των Κουλακιωτών στην Χαλάστρα.

Την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου στις 7:30μ.μ. θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό εσπερινό στην εορτάζουσα Ιερά Μονή Παναγίας της Καλλίπετρας Σκήτη Βεροίας.

Την Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στα Μάλγαρα επί τη εορτή του Γεννεσίου της Θεοτόκου.

Την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στο Γηροκομείο της Νάουσας.

Την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου στις 6:00μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό και στην παράκληση του Αγίου Λουκά στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά, Βέροια.

Την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου στις 9:00π.μ. θα τελέσει τον Αγιασμό επί τη ενάρξη των σχολικών μαθημάτων στο Λάππειο Γυμνάσιο Ναούσης.

Την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας και εν συνεχεία θα τελέσει επιμνημόσυνη δέηση για τους Μικρασιάτες.

Την Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στο χωριό Σταυρός επί τη εορτή του Αγίου Συμεών του Θεσσαλονικέως.

Την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στο χωριό Τρίλοφος επί τη εορτή της Αγίας Ευφημίας.

Την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου στις 6:00μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό και στην παράκληση του Αγίου Λουκά στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά, Βέροια.

Την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων στον Τριπόταμο επί τη εορτή της Αγίας Σοφίας.

Το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου το πρωί θα υποδεχτεί την τιμία κάρα του Οσίου Δαβίδ του εν Ευβοία στον Ιερό Ναό Αγίας Άννης και Αγίου Δαβίδ στα Ριζώματα Ημαθίας και εν συνεχεία θα τελέσει Θεία Λειτουργία.

banner-article

Ροη ειδήσεων