Σχόλια

Η… ανάπτυξη επί ελληνικού εδάφους!

2014-07-13-sxolio-teukros-anaptixi

Επειδή στην κυβέρνηση έφτασαν πληροφορίες ότι αυτές τις μέρες θα βρεθεί επί ελληνικού εδάφους η ανάπτυξη, εδόθη εντολή για άμεση κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού, για τον εντοπισμό και την «σύλληψή» της.

Ήδη περίπολοι οργώνουν όλη την επικράτεια και μπλόκα έχουν στηθεί σε όλους τους σταθμούς διοδίων. Οι πτήσεις στα ελληνικά αεροδρόμια γίνονται με μεγάλες καθυστερήσεις, λόγω των αυστηροτάτων ελέγχων που επιβάλλουν οι περιστάσεις.

Υπάρχουν δε υπόνοιες ότι κυκλοφορεί μεταμφιεσμένη και μάλιστα με ξένο διαβατήριο. Επίσης έγινε γνωστό ότι μιλάει σπασμένα ελληνικά, άπταιστα τη γαλλική, τη γερμανική, την αγγλική καθώς και την κινέζικη γλώσσα.

Στους επικεφαλείς των μπλόκων δόθηκε ρητή εντολή όποιος τη «συλλάβει» να είναι άψογος και διακριτικός μαζί της και να εφαρμόσει όλους τους κανόνες της ελληνικής φιλοξενίας προσφέροντάς της ό,τι μας ζητήσει.

Και επειδή θα χρειαστεί κατώτερο υπηρετικό προσωπικό για τις ανάγκες της, εζητήθη από τις απολυμένες καθαρίστριες, για να μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους κατά τον καλύτερο τρόπο, να κάνουν ταχύρυθμα ξενόγλωσσα μαθήματα. «Τώρα θα χορτάσετε δουλειά» ειπώθηκε σ’ αυτές χαρακτηριστικά, χωρίς να δοθεί κάποια περαιτέρω εξήγηση.

Τέλος έγινε γνωστό ότι ο πρωθυπουργός ετοιμάζει βαρυσήμαντο προς τον ελληνικό λαό διάγγελμα, για να εξαγγείλει ότι η πολιτική του δικαιώθηκε και ότι για τα καλά έχουμε μπει σε τροχιά ανάπτυξης και σωτηρίας!

 

banner-article

Ροη ειδήσεων