Πολιτισμός

Η “Πρόβα Generalé” της Θεατρικής Ομάδας Γυμνασίου “Ονειροπόλοι”

Η «Πρόβα Generalé» της Θεατρικής Ομάδας Γυμνασίου “Ονειροπόλοι”

Από το Τμήμα Θεατρικής Υποδομής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας

Η Θεατρική Ομάδα Γυμνασίου «Ονειροπόλοι του Τμήματος Θεατρικής Υποδομής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας παρουσιάζει την παράσταση «Πρόβα Generalé» σε σκηνοθεσία του εμψυχωτή της ομάδας Πέτρου Μαλιάρα Οι παραστάσεις θα δοθούν το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Ιουνίου 2014, ώρα 8.00μ.μ. στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών με ελεύθερη είσοδο.

Oι συντελεστές της παράστασης:
Κείμενο: Μιχάλης Χονδροματίδης
Σκηνοθεσία: Πέτρος Μαλιάρας
Βοηθός σκηνοθέτη: Κωνσταντίνα Κανδύλα
Σκηνικά/Κοστούμια: ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας
Μουσική Επιμέλεια: Πέτρος Μαλιάρας
Φωτισμοί: Γιώργος Βέγκος
Τεχνικός Σκηνής: Κώστας Κωστόπουλος
Οργάνωση παραγωγής – Προβολή: Κατερίνα Γρηγοριάδου

διανομή (με αλφαβητική σειρά):
Κετίκογλου Ελπίδα, Κετίκογλου Κωνσταντίνα, Κρομύδα Κατερίνα, Λεκός Παναγιώτης, Λυκοστράτης Κωνσταντίνος, Μπερίσα Αλεξία, Μπούσουλας Χάρης, Ντόστι Αλέξανδρος, Τσαχουρίδης Γεώργιος, Χριστοδουλίδου Στεφανία, Gamezardashvilli Άννα

Σημείωμα Σκηνοθέτη
«Κυρίες και κύριοι! Καλησπέρα σας! Καλώς ορίσατε τούτη την υπέροχη βραδιά στις επάλξεις του τσίρκου μας! Κάτω από αυτήν την τέντα θα σμίξουν απόψε η μαγεία και το μυστήριο! Πάνω σε τούτη τη σκηνή θα παρελάσουν μπροστά στο διψασμένο βλέμμα σας ριψοκίνδυνοι ακροβάτες, ταχυδακτυλουργοί, κλόουν, χορευτές… αλλά και απόκοσμα πλάσματα της φύσης, και θηρία από κάθε γωνιά του κόσμου! Γιατί η ζωή είναι ένα μεγάλο τσίρκο και εμείς δεν θα είμαστε πια το κοινό του αλλά οι πρωταγωνιστές του!»

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας