Εκκλησια

Η κίνηση του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμονος

Η κίνηση του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμονος

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων:

Την Τρίτη 10 Ιουνίου στις 19:00 θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό εσπερινό επί την μνήμη του Αγίου Λουκά του Ιατρού, αρχιεπ. Συμφερουπόλεως στον υπό ανέγερση ναό του, στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στην Βέροια.

Την Τετάρτη 11 Ιουνίου το πρωί θα ιερουγήσει στον υπό ανέγερση ιερό ναό Αγίου Λουκά του Ιατρού, αρχιεπ. Συμφερουπόλεως στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στην Βέροια.

Την Τετάρτη 11 Ιουνίου στις 19:00 θα χοροστατήσει στον μεθέορτο εσπερινό και στην παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού, αρχιεπ. Συμφερουπόλεως στον υπό ανέγερση ναό του, στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στην Βέροια.

Tην Πέμπτη 12 Ιουνίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Τιμοθέου Βεροίας.

Την Πέμπτη 12 Ιουνίου το απόγευμα θα μεταφέρει αντίγραφο της ιεράς εικόνος της Παναγίας Σουμελά στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων στην Μητρόπολη Νικαίας.

Την Παρασκευή 13 Ιουνίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Διαβατού όπου εν συνεχεία θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα Ιερέων.

Την Παρασκευή 13 Ιουνίου στις 19:30 θα παρευρεθεί στης Ημερίδα Ιεροψαλτών με τίτλο «Κοσμάς Μαδυτινός: Προσφορά στον μουσικό πολιτισμό» (Βιβλιοπαρουσίαση), στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Βεροίας στο πλαίσιο των Κ’ Παυλείων.

Το Σάββατο 14 Ιουνίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Λυδίας στην αδελφότητα της Αγίας Λυδίας στην Ασπροβάλτα και εν συνεχεία θα παραστεί στον περίπλους του Αγίου Όρους (Λήξη Μαθημάτων Μελέτης Αγίας Γραφής και Κατηχητικών Συνάξεων).

Την Κυριακή 15 Ιουνίου το πρωί θα ιερουργήσει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίων Πάντων Βεργίνης.

Την Κυριακή 15 Ιουνίου στις 20:00 θα παραστεί στην μουσική εκδήλωση της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς μας Μητροπόλεως-παράρτημα Ναούσης με τίτλο «Νέοι Σολίστες» στον χώρο του Εντευκτηρίου της Ευξείνου Λέσχης Ναούσης στο πλαίσιο των Κ’ Παυλείων.

Την Δευτέρα 16 Ιουνίου στις 20:00 θα παραστεί στην συναυλία Βυζαντινής και Παραδοσιακής Ελληνικής Μουσικής στην Αίθουσα Δημαρχείου Αλεξανδρείας με τίτλο «Μουσικός Ελληνικός Πολιτισμός» στο πλαίσιο Κ’ Παυλείων.

Την Τρίτη 17 Ιουνίου το πρωί θα ιερουργήσει στην Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής Λουτρού όπου εν συνεχεία θα πραγματοποιηθεί Μοναχικό Συνέδριο με τίτλο «Μοναχική πολιτεία και πολιτισμός» στο πλαίσιο των Κ’ Παυλείων.

banner-article

Ροη ειδήσεων