Σχόλια

Σε γνωρίζω από την κόψη

2014-06-02-se-gnorizo-aptin-kopsi

Όχι απ’ την όψη!

Επιταχύνουν οι αρμόδιοι του Δήμου και της Αρχαιολογικής υπηρεσίας τις εργασίες της ανάπλασης στην περιοχή της πλατείας (πάρκου) Καρατάσου έναντι των Αγ. Αναργύρων και καλώς.

Η στασιμότητα του έργου στην εν λόγω περιοχή που παραμένει περιφραγμένη εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο τουλάχιστον (και σημειωτέον δε θυμίζει σε τίποτα πλην του αγάλματος την παλιά πλατεία) με την άγρια βλάστηση να ξεπερνά ενίοτε το ύψος των συρματοπλεγμάτων, θα μπορούσαμε να πούμε ότι ερεθίζει εξίσου τους πεζούς που ρέπουν στις αλλεργικές δερματοπάθειες της άνοιξης καθώς και τους οδηγούς που ρέπουν στις αλλεργικές …νευρώσεις από την αγανάκτηση της μη ευρέσεως παρκινγκ, στον περίγυρο της περιφραγμένης πλατείας.

Οπότε οι μεν πεζοί αλλάζουν πεζοδρόμιο, οι δε οδηγοί καβαλούν το πεζοδρόμιο, που φιλοδοξούσε κατά το σχεδιασμό του έργου να κοσμεί κατά πλάτος και ευρωπαϊκή αισθητική το νέο πρόσωπο της Βέροιας. Το εύλογο ερώτημα, είναι, σε μια εποχή που όλοι τρέχουν για να έρθει η ανάπτυξη, ο Καρατάσος γιατί κάθεται αργόσχολος και άπραγος, άνευ ρόλου, σαν… άγαλμα;;;

Γιατί δεν παίρνει το σπαθί, εν πάση περιπτώσει και ή να καθαρίσει τα χόρτα που του πνίγουν την αίγλη (να γλιτώσουν και οι αρμόδιοι τα έξοδα) ή να ξεφορτωθεί τα παράνομα παρκαρισμένα από τα πεζοδρόμια! Ας προκηρύξουν οι τεχνοκράτες μια… έκτακτη θέση εργασίας για τον ήρωα μέσω… ΑΣΕΠ, μιας και προσλήψεις πλέον δεν γίνονται στους ΟΤΑ!

 

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας